Aborre

Længde: op til 50 cm
Vægt: op til 5 kg
Aborren er en rovfisk som lever på bunden, og kan fanges på stort set alt.. evt. spinnere, fluer og orm.
Den er blandt mange danskere ikke noget der er værd at tage med hjem. Men en aborre er efter min mening en af de bedste spisefisk, den er meget fast og saftig i kødet og smager godt stegt fyldt op med dill og kartofler med smørsovs til !


Regnbueørred

Regnbueørreden kan veje op til 15 kg og blive 90 cm lang.
Den går forskellig nogle gange går den helt oppe i overfladen og springer andre gange næsten nede på bunden. Du skal bare lægge mærke til aktivitet!
På hvad: Den kan fanges på spinner, blink, wobler, jig, orm, majs, flue, power bait  osv.
Regnbueørreden er den fisk i P&T søen som de fleste fiskere går efter. Det skyldes at den er forholdsvis huggevillig, at den er en god spisefisk og så fighter den godt.


Skalle

Skallen kan veje op til 1,5 kg og blive 50 cm lang.
Den er ikke en spisefisk men den kan dog godt spises men er fyldt med ben


Gedde

Gedden kan veje op til og 40 Kg og blive op i mod de 2 meter i længden!
Den bliver kaldt "Søens krokodille" og det er ikke uden grund... Den æder alt hvad den kan komme afsted med.. Selv ællinger og vandrotter. Men jeg tvivler dog stærkt på at der er nogen der vil bruge en ælling som agn ;D Men ellers spiser den selvfølgelig de fisk der er i søen. Faktisk kan den spise et bytte der er op til 1/3 af dens egen størelse. Gedden er en spise fisk. 1-3 kg størrelsen kan bruges til at stege osv. mens dem imellem 3 og 5 kg kan bruges til at lave fiskefrikkadeller af... større gedder bør genudsættes. Dels fordi det tager lang tid for en gedde og blive så stor, og dels fordi den i den størelse bliver alt for grov !