Mede

De fleste der begynder med at fiske, fisker som regel mede. Ofte med orm eller power bait. Når de fisker dette fisker de som regel med en kæmpe rød flamingoprop og godt med bly, læs længere nede hvorfor dét er forkert.

Agn.

Majs

Picture
Majs er nok den mest oversete agn i P&T søerne! har aldrig i mit liv set nogle som har fisket med det. Men går ikke selv ivejen for det. har fisket skaller 4 gange med majs hvor der også har været ørreder i søen. 5 ørreder i alt er det blevet til uden bevidst at fiske efter dem ! de kan fiskes på bunden eller under flåd.

Power bait

Picture
Power bait er nok det mest anvejdte agn i alle P&T søer. og det er skam heller ikke uden grund. Det er rigtig let at skaffe. let at fiske. og det er da også effiktivt. et eneste minus er prisen. Der er almindelig powerbait som koster 40 pr glas og gulp powerbait som koster 70 pr glas. ja den til 40 kan sagtens bruges og er vel også den mest anvendte. Men personligt synes jeg at den lidt dyrere gulp power bait fanger en smule beddere. Mine favoritfarver er: limegrøn, gul, orange, og hvid omkring solnedgang og om natten. men den er også lige så effiktiv som de andre om dagen. om natten kan de andre bare ikke følge med mere! ( den billige til venste og den dyre til højre)

Orm

orm hører også til i toppen af mest anvendte agn. Dog er det for mit vedkomne ikke det mest effiktive, men mange begyndere bruger det, og mange erfarne gør også, og mange fanger da også fint på det.